avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inchiriere spatiu comercial

Buna ziua,

Am un spatiu comercial pe care as dori sa-l inchiriez unei persoane pentru a deschide un magazin alimentar dar aceasta persoana doreste sa deschida firma pe adresa aceasta,asociatie familiala.
Intrebarea mea este:
Este normal sa-mi ceara actele propietatii(copii) inainte de a incheia contractul de inchiriere?(contractul de vanzare cumparare si extras de carte funciara)
este posibil sa se foloseasca de aceste documente in alt scop?

Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:08, 24 Iunie 2015
Buna ziua,
DA, este normal.
Nu poate sa foloseasca copiile la nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara spatiu comercial inchiriat de la asociatie de proprietari burcaionutz burcaionutz Am inchiriat un spatiu comercial de la o asociatie de proprietari. Problema e ca activitatea pe care vreau s-o desfasor in acest spatiu , necesita extras de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea la finante a unui contract de inchiriere sara-maria sara-maria Buna ziua! Am incheiat un contract de inchiriere, eu in calitate de proprietar, cu o persoana juridica si as dori sa stiu cu ce acte trebuie sa merg la finante ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial rcapretieftin rcapretieftin Srl doresc sa inchiriez pe durata de 5 ani un spatiu comercial. Proprietarul il inchiriaza,insa el doreste si sa-l vanda. Daca eu inchiriez spatiul,si ... (vezi toată discuția)