avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor juridic
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor juridic

Va rog sa ma ajutati in problema urmatoare,
In anul1998 am cumparat un imobil,o casa si teren(7500MP).In2010 am facut cerere ,la primarie pentru masurarea si delimitarea suprafetei in vederea construirii unui gard iar in urma masurarii , cei de la primarie au constatat o lipsa de 620mp.suprafata specificata si in P.Verbal incheiat cu aceasta ocazie.In aceste conditii mai raspunde ,penal, civil ,vanzatorul?sau ce ar trebui sa fac?Am facut plangere penala in martie 2014 si am primit,pe data de 10 iunie2015, ordonanta cu clasarea cauzei pentru care a intervenit prescriptia raspunderii penale.Ce trebuie sa fac pentru recuperarea prejudiciului?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:35, 25 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Cam tyarziu v-ati dat seama, din pacate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere clasare cauză penală întrucât a intervenit prescriptia ... Marcel2017 Marcel2017 Plangere clasarea cauzei penale întrucât a intervenit prescriptia räspunderii penale. In 2015 a intervenit decesul victimei cu suspiciune de malpraxis, in ... (vezi toată discuția)
Bună seara! fiţi amabili, pentru infracţiunea de loviri şi ... MariusTudoran MariusTudoran Bună seara! Fiţi amabili, pentru infracţiunea de loviri şi alte violente, 6 ani şi jumătate între comunicarea deciziei de clasare şi redeschiderea ... (vezi toată discuția)
Actiune civila titi5 titi5 buna ziua În urma unei plingeri penale parchetul a dat clasarea cauzei prin prescrierea raspunderi penale conf.art.16 lit f , nu face nici o referire la ... (vezi toată discuția)