avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ordin de restrictie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ordin de restrictie

e posibil sa obtin un ordin de restrictie a unei persoane de a mai intra intr-*o primarie si a se mai apropia de functionarii din primarie. Daca da conform carei legi?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 08:22, 7 Iulie 2009
Care este motivul pentru care solicita aceasta restrictie?
Daca este vorba despre savarsirea unei infractiuni de catre aceea persoana , puteti solicita acest lucru organului de urmarire penala....
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2009
Rodica Ciobanu, Avocat
da, persoana respectiva are foarte multe infractiuni si foarte multe plangeri penale pe rolul Parchetului. Dorim obtinerea unui ordin de restrictie deoarece persoana respectiva calomniaza si agreseaza toti functionarii din primarie. Ce putem face?
Solicitati in scris organului de urmarire penala (procurorului care se ocupa de caz) sa dispuna interzicerea a celei persoane de a mai patrunde in incinta primariei sau de a fi in preajma salariatilor acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie ALEXAGEO ALEXAGEO Buna dimineata am si eu o intrebare va rog din suflet..Matusa mea este batuta de concubinul ei cu bestialitate ia facut o gramada plangeri penale la politia ... (vezi toată discuția)
Hartuire Alexya79 Alexya79 Am avut o relatie de concubinaj de 2 ani cu un barbat. In urma cu 8 luni am decis sa ne despartim pt ca aflasem ca am fost inselata. Tin sa mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei - petent, schimbare nume, legalitatea up sorisso2005 sorisso2005 Buna ziua, Ma numesc Ioana Negoita si pe data de 5.03.2013 am primit in posta o rezolutie in care mi s-a comunicat ca am fost scoasa de sub urmarire penala. ... (vezi toată discuția)