avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare vechime gresit in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare vechime gresit in Revisal

Buna ziua,

Am lucrat in perioada 2010-2013 in functia de profesor la o scoala, insa in Revisal a fost inregistrata perioada 2009-2012. In perioada 2009-2010 am lucrat in alta parte. Am observat aceasta gresala cand am cerut un extras din revisal pt vechime.

Ce pot face pentru a fi trecuta vechimea corect? Secretara a spus ca nu se poate face nimic.
Cel mai recent răspuns: Mella , utilizator 19:42, 25 Iunie 2015
Exista un format standard sau scris de mana?
Uitati aici un model de sesizare
[ link extern ]

[ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de un sfat de la dvs. pentru ca nus tiu cum sa procedez. an angajat a lipsit nemotivat din martie anul acesta, s-au facut demesurile ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez vechimea Llyly61@yahoo. com Llyly61@yahoo. com Buna ziua eu am lucrat din 2006 pina in 2010 la o firma cind am plecat nu am facut preavizul am plecat decit cu demisia nu am stiut ca trebuie sa ma duc atunci ... (vezi toată discuția)
Intrebare - continuarea activitatii dupa primirea deciziei de pensionare anticipata MOTA AURELIA MOTA AURELIA daca am decizie de pensionare anticipata di iunie 2010,dar nu am pus-o in aplicare si mi-am continuat activitatea, se mai completeaza in cartea de munca anii ... (vezi toată discuția)