avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a deveni ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a deveni notar?

din anul acesta vreau sa incep facultatea de drept.... dar o voi face la ff ! fiindca mai sunt la o alta facultate de zi!
Am inteles ca trebuie sa fac 2 ani de stagiatura de langa un notar....e ok ... dar am inteles ca mai trebuie sa dau inca un examen final? ca sa devin notar? asta inseamna ca daca am luat examenul acesta pot sa imi deschid un birou?
In ce consta examenul ? ce anume trebuie sa invat mai exact? ma gandesc ca in 5 ani ... am timp sa invat putin cate putin , ca in cele din urma sa il pot promova.... Unde pot gasi ... articolele....?pe care trebuie sa le invat'/? un sfat va rog si eu mult:((
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2009
utilizatorxxl, utilizator
Cel mai recent răspuns: adynutza89 , utilizator 13:59, 17 Noiembrie 2010
Studiati aici:
[ link extern ]
Saftul meu este ca mai intai sa absolviti facultatea de drept, sa luati licenta, iar intre timp daca doriti mergeti la un notar si stati pe langa acesta, in perioadele de vacanta, pentru a putea sa va faceti o idee asupra acestei profesii juridice.
La sfatul sau puteti sa va inscrieti la concurs de intrare in profesie.
notar sau judecator?
este mai serioasa treaba la INM?
poti sa ajungi notar prin propiile puteri ?(invatat? ) sau este nevoie de cunostinte si bani ? care este adevarul?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Noiembrie 2010
adynutza89, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Profesie dorită vreausafiujurist vreausafiujurist Pentru cei care lucrati in domeniu, va rog. Sunt un tanar ce tocmai a luat bacalaureatul cu nota 9.20 ( am invatat doar o luna pentru bac ) si as avea nevoie ... (vezi toată discuția)
Ce specializari juridice se pot exercita dupa facultate marciuc marciuc dupa absolvire ce poti deveni ca apoi sa dai la inm dupa 5 ani?pt examen de notari trebuie sa dai dupa 5 ani ?inafara de avocat ce mai poti fi?stagiatura se ... (vezi toată discuția)
Daca lucrez la un notar, pot sa sustin examenul pentru a deveni notar, nu notar stagiar? alinastancu2010 alinastancu2010 Buna ziua. Mai apelez o data la informatiile dumneavoastra si sper sa-mi fie iertata ignoranta: ce urmeaza dupa ce o persoana intra la INM?? cum sunt cursurile ... (vezi toată discuția)