avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa documente
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa documente

buna ziua,in urma cu 17 ani,am cumparat un teren in zona rurala,cu chitanta de mana si martori,pe care ne am ridicat casa in care locuim..Nu ne am permis sa continuam actele,acum am vandut vaca,vrem sa facem actele,dar cautand propietarul,am aflat cu stupoare ca a murit..In primarie ,nu exista adrese sau nu se stiu alti mostenitori,am dat doar de un cnp al unei persoane care vine si ridica produsele ce li se cuvin din restul pamantului...sunt disperata,nu stiu unde sa ma adresesz,am capatat un cancer,cu doi copii ,saracii unde sa ne informam?ce putem face?ne demoleaza?va rog mult un ajutor
Cel mai recent răspuns: silcami , utilizator 00:10, 26 Iunie 2015
Stati linistata ca nu va demoleaza nimeni, aveti chitanta prin care ati cumparat terenul.

Puteti afla informatii despre persoana care ridica produsele de la arendas sau de la taxe si impozite.

De CNP cum ati dat, pe o hartie?
Puteti solicita informatii despre adresa persoanei in cauza si printr-o cerere motivata adresata serviciului de evidenta populatiei.
cnp ,este scris in registrul arendasului,evidenta populatiei inseamna unde se fac buletinele?la primaria locala n u am reusit ,nici la postul de politie al comuneio.multumesc mult
Arendasul trebuie sa aiba datele de identitate ale celui care ridica produsele.
De fapt, daca fostul proprietar nu are mostenitori cine este persoana care ridica produsele,ce legatura este intre el si proprietarul decedat?
In contractul de arenda cine este titular daca arendatorul a murit?
Solicitati informatii la taxe si impozite si vedeti cine plateste impozitul terenului.
multumesc mult,incerc sa tatonez aceasta cale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe un teren agricol al cărui proprietar e decedat kostas_rx kostas_rx Cum se poate stabili impunerea pt a plati impozitul pe terenul agricol daca proprietarul de pe titlul de prop. e decedat, dar pamanul este dat in arenda? (vezi toată discuția)
Valabilitate contract arenda si legalitate insusire subventie arlandh arlandh :Buna dimineata! Tatal meu a decedat in anul 2001. Mostenire: 8,55 ha teren arabil si 0,74 ha pasune. Mostenitori: eu si mama. Nu am efectuat succesiunea. ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate cmnop cmnop Buna. Am fost in litigiu pentru intrarea in posesie a unui teren agricol mostenire de la mama mea din anul 2006,in anul 2012 am castigat terenul .PROBLEMA ... (vezi toată discuția)