avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mutatie CI
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mutatie CI

Buna ziua, daca imi vand casa trebuie sa mi fac mutatie pe buletin altundeva chiar daca este valabil? Dar daca plec din tara ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:00, 25 Iunie 2015
Daca plecati din tara nu va faceti probleme. Doar la expirare o sa aveti nevoie de consimtamantul unui proprietar de imobil pentru stabilirea domiciliului.

Daca ramaneti, ar fi bine sa va faceti macar viza de resedinta (mutatie, cum ziceti dvs.) ca sa nu aveti probleme la noua locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine buletin de sibiu fara sa merg in jud ialomita TanaseValentinaMioara TanaseValentinaMioara ma numesc tanase valentina mioara si sunt din jud ialomita si de doi ani locuiesc in jud sibiu cu chirie am loc de munca stabil medic de familie asigurare cas ... (vezi toată discuția)
Domiciliul dupa divort dory61 dory61 Buna seara, Va rog foarte mult,sa ma lamuriti intr-o problema.Eu sunt in divort cu sotul meu.Amandoi suntem la a doua casatorie.Nu avem copii impreuna si ... (vezi toată discuția)