avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala executor judecatoresc - incadrarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala executor judecatoresc - incadrarea faptei

Buna seara,
Am formulat o plangere penala impotriva unui executor judecatoresc, care a efectuat o executare silita fara a avea incuviintarea de la judecatoria competenta, astfel ca partatul a obtinut intoatcerea executarii silite.Procurorul de caz a dat solutia clasarii cauzei pt ca a intervenit prescriptia raspunderii penale, dar singura data care se incadra era data la care executorul judecatoresc a solicitat incuviintarea executarii silite la judecatoria care nu era competenta. Data in care s-a infiintat poprirea pe conturile debitorului nu se mai incadreaza in prescriptie. A dat solutia clasarii cauzei pt. ca a intervenit prescriptia raspunderii penale fara a aduce nici-un argument care sa sustina de ce data la care a solicitat incuviintarea executarii silite este data savarsirii faptei.

Ce fapta penala a savarsit solicitand incuviintarea executarii silite?
Cum pot eu argumenta ca de fapt cel putin data la care s-a infiintat poprirea pe conturile debitorului, si care nu se mai incadreaza in prescriptie, este data savarsirii faptei?
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Revizuire in penal vodzila57 vodzila57 Buna dimineata, Am si eu o intrebare: daca in timpul unei cercetari penale , desi existau documente clare care sa ateste atat data depunerii ... (vezi toată discuția)
Executare silita seny2015 seny2015 Buna dimineata Intr-o executare silita, dupa vechiul cod de procedura civila, care este data savarsirii :data la care executorul judecatoresc a ... (vezi toată discuția)
Prescriptie fapta penala senny2007 senny2007 Buna seara, Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva.Daca fapta penala o reprezinta o executare silita din ce moment incepe sa curga termenul ... (vezi toată discuția)