avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prescriptie fapta penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prescriptie fapta penala

Buna seara,
Am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva.Daca fapta penala o reprezinta o executare silita din ce moment incepe sa curga termenul de prescriptieal faptei? Un raspuns cat mai urgent mi-ar fi de F. mare ajutor.
Cu respect,
Cel mai recent răspuns: senny2007 , utilizator 18:07, 29 Iunie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,
Multumesc mult pt raspuns si pt. promptitudine. Si care ar putea fi momentul savarsirii faptei:
- data in care a solicitat incuviintarea executarii silite
- data in care a introdus primul act de executare (somatie, poprire, etc)
- data in care a avut loc executarea propriu- zisa ( data in care banii au fost virati in contul executorului judecatoresc.
Multumesc,
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,
Fapta este abuz in serv. Pt. ca nu a avut incuviintarea de la jud. competenta, debitorul a obtinut anularea actelor de executare si ulterior intoarcerea executarii silite. Se incadreaza la art.297 c.p.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire in penal vodzila57 vodzila57 Buna dimineata, Am si eu o intrebare: daca in timpul unei cercetari penale , desi existau documente clare care sa ateste atat data depunerii ... (vezi toată discuția)
Plangere penala executor judecatoresc - incadrarea faptei senny2007 senny2007 Buna seara, Am formulat o plangere penala impotriva unui executor judecatoresc, care a efectuat o executare silita fara a avea incuviintarea de la ... (vezi toată discuția)
Clasare plangere penala - procedura de cercetare a plangerii senny2007 senny2007 Buna seara, Va rog sa ma informati si pe mine intr-o problema.Pe scurt: am facut o plangere penala la parchet. Am primit raspunsul privind ... (vezi toată discuția)