avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Nevoie urgenta de C.I.
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Nevoie urgenta de C.I.

Mi-am pierdut buletinul zilele trecute, el oricum expira in data de 27 iunie 2015, insa eu am nevoie urgenta de el pana luni la examenul de bacalaureat.
Cum as putea sa rezolv o C.I. sau C.I.P.? Sau daca m-as putea prezenta cu alt document in afara de C.I.? Precizez ca nu am pasaport.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:41, 6 Iulie 2015
Felicitari :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pierdut certificat si buletin mleca85 mleca85 Am nevoie de ajutor si de niste sfaturi. Nascut in Arad cu domiciliul in Valcea acum cateva zile mi sa furat portofelul in care aveam si certificatul de ... (vezi toată discuția)
Buletin fara certificatul de casatorie RENATINA RENATINA buna seara as vrea sa stiu cum pot sami fac buletinul lam pierdut in sicilia am venit acasa cu o foaie platita de la ambasada dar in romania supriza de cand am ... (vezi toată discuția)
Buna seara. acte necesare pentru schimbarea cartii de identitate ginmarstar ginmarstar De ceva timp am luat dupa strada un baiat, si am observat acum cateva zile ca i-a expirat buletinul, si vreau sa ma duc cu el sa faca altul si nu stiu ce acte ... (vezi toată discuția)