avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa timbru Popesti Leordeni
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa timbru Popesti Leordeni

Buna dimineata,

Va rog sa mi spuneti unde pot plati o taxa de timbru pt o asoc de proprietari care se infiinteaza in Popesti Leordeni?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:22, 26 Iunie 2015
Taxele judiciare de timbru,se achita in functie de sectorul de domiciliu al platitorului la CEC,prin mandat postal,ordin de plata sau on-line
Puteti achita in contul POPESTI-LEORDENI RO30TREZ42121070203XXXXX;CUI 4505596

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru Overwhelm Overwhelm Buna ziua, Doresc sa achit taxa judiciara de timbru in valoare de 20 Lei pentru a depune o plangere la Jud. Mangalia. Eu am domiciliu in Bucuresti Sector ... (vezi toată discuția)
Tribunalul bucuresti/ unde taxa de timbru ? calin_andrei calin_andrei Salut, Dosarul este la Tribunalul Bucuresti, reclamanta are sediul in alt oras; unde pot sa platesc taxa de timbru in Bucuresti? La ceva taxe locale? Si ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara irina75 irina75 buna ziua, am o problema care nu reusesc sa o deslusesc si v-as ruga sa ma ajutati. am o sentinta de incredintare minor in vederea adoptiei care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)