avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Studiere dosar arhiva cu procura ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Studiere dosar arhiva cu procura ?

Buna ,prietena mea greu se deplasaeza din motive de sanatate,m- ar ruga pe mine sa ma uit in dosarul ei,intr-un proces castigat de ea .Se poate cumva cu procura sau cu imputernicire ?

multumim
Ultima modificare: Vineri, 26 Iunie 2015
ili47, utilizator
Cel mai recent răspuns: ili47 , utilizator 11:44, 26 Iunie 2015
Desigur, daca aveti procura notariala in acest sens ce este atasata dosarului instantei.
Multumim frumos pentru raspuns promt.Inteleg ca trebuia atasata la inceput la dosar ,cea ce nu s-a intamplat.Prietena mea are avocat ,dar crede ca avocatul nu a depus factura ,chitanta ,
multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru studiu dosar la tribunal, e suficienta o imputernicire sau trebuie mers la notar danrazvanionescu danrazvanionescu Sunt plecat din tara si voi avea termen intr-un proces cu o zi dupa ce ma intorc. Intrebarea mea este daca pot delega un prieten sa studieze dosarul pe pentru ... (vezi toată discuția)
Cum pot recupera onorariul avocatului? CMirela CMirela Cum imi pot recupera onorariul pentru avocat pierdut in urma unui proces castigat de mine? (vezi toată discuția)
Imputernicit pt reprezentare in proces ContSters206369 ContSters206369 buna ziua -- mama mea se afla intr un proces de fond funciar.. fiind mai invarsta am facut la notar o imputernicire de reprezentare in proces.. am ... (vezi toată discuția)