avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rezolutie procuror
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rezolutie procuror

Stie cineva cam in cat timp imi ajungea acasa rezolutia data de procuror, stiu de la politist ca dosarul este deja de 30 de zile la procuror si am inteles ca trebuie sa astept acasa decizia ca vine prin posta.
Cum pot grabi acest procedeu?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 13:10, 27 Iunie 2015
Buna ziua!

Va sfatuiesc sa va inarmati cu rabdare. In caz contrar, depuneti o cerere de urgentare, motivata, insa nu sperati la miracole de la Poitie sau Parchet cand vine vorba de termene (motivatia lor eterna este aceasta: sunt foarte multe dosare, iar noi suntem foarte putini)

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut, dosar nesolutionat - ce se poate face? istratecristinel istratecristinel am retinut permisul din data de 16 03 2010 de catre pol. popesti leordeni. din data de 26 08 2010 sa facut referat de terminarea urmaririi penale la parchetul ... (vezi toată discuția)
La parchet ContSters298268 ContSters298268 Buna seara, am avut permisul retinut pentru 85. alin 1 ( Nr. rossi expirate ) , cazul la udriste sa inchis de pe 30.04.14 , am fost azi dimineata iar la ... (vezi toată discuția)
Ce urmeaza dupa nup? george70 george70 Am aflat prin intermediul avocatului ca la dosarul meu prin care eram acuzat de delapidare politistul a pus rezolutia de NUP trimitandu-l la parchet. Cam ce ar ... (vezi toată discuția)