avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprejmuire teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprejmuire teren agricol

Buna ziua,
Detin in proprietate un teren agricol pe care doresc sa-l imprejmuiesc in vederea infiintarii unei livezi.Imprejmuirea doresc sa o fac din plasa de sarma impletita prinsa pe tevi de metal fara fundatii.Este necesara obtinerea unei autorizatii de constructie sau este vreo procedura simplificata?Ca sa evit orice discutii cu vecinii doresc sa las perimetral 60 cm de la linia hotarului si sa realizez imprejmuirea in interiorul parcelei .Solicit cu respect opinia Dvs.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2015
srgand, utilizator
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:09, 29 Iunie 2015
Este f. bine că doriți acest lucru. Faceți împrejmuirea chiar pe linia de hotar stabilită. Aveți nevoie de AC și un mic proiect, extras de CF și o doc. cadastrală(recentă). Specificați în proiect din ce va fi executată împrejmuirea.
Cu acestea solicit direct AC sau prima data certificat urbanism?
Multumesc pt raspuns
Prima dată se cere CU ți apoi pe baza acestuia se eliberează AC. Să aveți un mic proiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat un duplex si cu teren intr-un complex de 8 vile care ... Marlen Marlene Marlen Marlene Am cumparat un duplex si cu teren intr-un complex de 8 vile care are drum de servitute. Duplexul este imprejmuit pe 3 parti cu gard, doar terenul din fata ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am o proprietate intabulata și aș dori să o împrejmuiesc. ... konadelle konadelle Bună ziua. Am o proprietate intabulata și aș dori să o împrejmuiesc. In acte îmi apare doar suprafața totală. Cum pot afla limitele ... (vezi toată discuția)
Gard viu Leordeanu Leordeanu Am sadit gard viu in curtea proprietatea mea la 0,15 m langa gardul deja construit de mine avand bordura din ciment ,stalpi metalici si plasa de ... (vezi toată discuția)