avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cumparat un duplex si cu teren intr-un complex de 8 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cumparat un duplex si cu teren intr-un complex de 8 vile care ...

Am cumparat un duplex si cu teren intr-un complex de 8 vile care are drum de servitute. Duplexul este imprejmuit pe 3 parti cu gard, doar terenul din fata duplexului nu e imprejmuit, teren care imi apartine pana la drumul de servitute. Asa figureaza si in planul cadastral. As dori sa imprejmuiesc si pe portiunea libera cu gard. Am nevoie de autorizatie de constructie pentru gard?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:38, 3 Februarie 2022
pentru o imprejmuire simpla (cum ar fi un gard din plasa de sarma impletita) este necesar un Certificat de Urbanism. Daca vreti sa construiti un gard mai... urban, va trebui autorizatie de constructie. este posibil ca sa existe si alte decizii ale CL pe aceasta tema, asa ca informati-va si la primarie
Ultima modificare: Joi, 3 Februarie 2022
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat anul trecut in vara un teren si as vrea sa il imprejmuiesc ... Flavius900 Flavius900 Am cumparat anul trecut in vara un teren si as vrea sa il imprejmuiesc cu plasa de sarma(stalpi de metal infipti in pamant de care sa leg plasa de sarma. Am ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren agricol srgand srgand Buna ziua, Detin in proprietate un teren agricol pe care doresc sa-l imprejmuiesc in vederea infiintarii unei livezi.Imprejmuirea doresc sa o fac din plasa de ... (vezi toată discuția)
Vrem să construim un gard din plasă. MaraToaderia20 MaraToaderia20 Vrem să construim un gard din plasă. Bună seara! Împreună cu soțul am achiziționat o suprafață de teren într-o comună, deci suntem în zona ... (vezi toată discuția)