avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Retrimitere in fata Marii Camere
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Retrimitere in fata Marii Camere

cauza mea la cedo a fost retrimisa in fata marii camere................ce inseamna acest lucru, si cam cat ar dura pana judecatorii se vor decide asupra sa.............multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 07:04, 30 Iunie 2015
fara indoiala, de aceea am si apelat la parerea dvs.
din fericire va dura doar o saptamana. cedo le-a pus pe ordinea de zi pt gata de 6 iulie.
Stimată doamnă,

Am impresia că dvs confundați anumite lucruri.

Astfel,
1 . La dechiderea topicului afirmați, clar: cauza mea la cedo a fost retrimisa in fata marii camere;
2. Atunci când v-am arătat că în acest moment există pe rolul Marii Camere doar Aplicația nr. 42219/0 - respectiv Cauza Gherghină v. România - dvs subliniați, din nou, că ați fost ,,informat azi ca va fi trimisa inapoi in fata marii camere,,

Pe site-ul oficial al Curții Europene, în acest moment, în ceea ce privește cauzele cu Statul Român, se arată a fi pe lista cauzelor de Mare Cameră, doar Cauza Gherghină, cauză în care au avut loc pledoariile și se așteaptă pronunțarea Curții.

Inclusiv lista de audieri fixate provizoriu - Provisional list of scheduled hearings - arată doar două cauze în luna iulie, repet fixate prvizoriu: Jeronovičs v. Latvia (no. 44898/10) - 1 iulie și
Karácsony and Others v. Hungary (no. 42461/13) și Szél and Others v. Hungary (no. 44357/13)
July 2015 - 8 iulie.

Și atunci care ar fi cauza dvs, pe care afirmați că Instanța din Strasbourg a pus-o pe ordinea de zi pe data de 6 iulie - evident, în Marea Cameră?.

Prin urmare, repet, am impresia că faceți o anumită confuzie: tot ce se poate ca Guvernul să fi cerut retrimiterea în fața Marii Camere a cauzei dvs, dar acest lucru nu înseamnă că s-a și aprobat de către CEDO.

Mari șanse sunt, deci, ca CEDO să vă înștiințeze doar dacă a decis sau nu retrimiterea în ședința de pe 6 iulie, dar să nu existe, încă, o decizie de retrimitere în acest moment.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar respins la cedo - alte posibilitati? sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Buna seara, O intrebare am. Daca dosarul este respins la CEDO ce cai de recurs mai exista. Sau ce instante internationale se mai pot contacta. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Termen plangere la cedo seny2015 seny2015 Buna seara, In cat timp o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva poate fi atacata la CEDO? Cu multumiri, (vezi toată discuția)
Despre cedo - motiv respingere cerere art. 47 ContSters319207 ContSters319207 va rog , poate vrea cineva sa-mi spuna ce as putea face..... am primit un prim raspuns de la un raportor roman de la cedo in care mi-i se spunea ca cererea mea ... (vezi toată discuția)