Stimată doamnă,
Am impresia că dvs confundați anumite lucruri.
Astfel,
1 . La dechiderea topicului afirmați, clar: cauza mea la cedo a fost retrimisa in fata marii camere;
2. Atunci când v-am arătat că în acest moment există pe rolul Marii Camere doar Aplicația nr. 42219/0 - respectiv Cauza Gherghină v. România - dvs subliniați, din nou, că ați fost ,,informat azi ca va fi trimisa inapoi in fata marii camere,,
Pe site-ul oficial al Curții Europene, în acest moment, în ceea ce privește cauzele cu Statul Român, se arată a fi pe lista cauzelor de Mare Cameră, doar Cauza Gherghină, cauză în care au avut loc pledoariile și se așteaptă pronunțarea Curții.
Inclusiv lista de audieri fixate provizoriu - Provisional list of scheduled hearings - arată doar două cauze în luna iulie, repet fixate prvizoriu: Jeronovičs v. Latvia (no. 44898/10) - 1 iulie și
Karácsony and Others v. Hungary (no. 42461/13) și Szél and Others v. Hungary (no. 44357/13)
July 2015 - 8 iulie.
Și atunci care ar fi cauza dvs, pe care afirmați că Instanța din Strasbourg a pus-o pe ordinea de zi pe data de 6 iulie - evident, în Marea Cameră?.
Prin urmare, repet, am impresia că faceți o anumită confuzie: tot ce se poate ca Guvernul să fi cerut retrimiterea în fața Marii Camere a cauzei dvs, dar acest lucru nu înseamnă că s-a și aprobat de către CEDO.
Mari șanse sunt, deci, ca CEDO să vă înștiințeze doar dacă a decis sau nu retrimiterea în ședința de pe 6 iulie, dar să nu existe, încă, o decizie de retrimitere în acest moment.
Cu stimă.