avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract Orange

Parca stiam ca s-a eliminat clauza cu plata restului de abonment, in caz de reziliere unilateralaa contractului pentru un numar?
Ce valabilitate au contractele obtinute audio?
Cel mai recent răspuns: Ciobanu Vasile , Mediator 20:41, 29 Iunie 2015
1. Taxa de reziliere in suma fixa este ilegala. Valoarea taxei trebuie sa reiasa dintr-un calcul, nu sa fie 150 euro (ca exemplu, nu stiu cat ar putea sa ceara).
Daca ati avut beneficii sau reduceri la incheierea unui abonament se poate calcula o taxa de despagubire proportional cu pretul subventionat al telefonului sau cu lunile ramase din contract.
Cititi aici despre diferenta dintre cele doua taxe:
www.avocatnet.ro/content/art...

2. Despre conditiile de validitate ale contractelor incheiate telefonic si care sunt drepturile consumatorului cautati in OUG 34/2014, nu dati detalii si e prea mult de scris:
[ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mobila horia2005 horia2005 Buna ziua. Pe scurt problema mea este urmatoarea. Ieri am fost la caseria RDS-RCS pentru a rezilia un contract de telefonie mobila. Dupa discutiile purtate cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange inca in perioada contractuala cipilik85 cipilik85 Buna ziua, Vreau sa renunt la un contract care il am cu Orange dar inca mai am perioada contractuala cu ei pana in 01.2017.Mentionez ca am achizitionat un ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract firma telefonie mobila dstoica dstoica Vreau sa va intreb daca justa despagubine ceruta de Vodafone in cazul rezilierii unui Contract este legala ( contract incheiat pe 1 an / fara telefon la ... (vezi toată discuția)