avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Orange inca in perioada contractuala
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Orange inca in perioada contractuala

Buna ziua,
Vreau sa renunt la un contract care il am cu Orange dar inca mai am perioada contractuala cu ei pana in 01.2017.Mentionez ca am achizitionat un telefon la fidelizare si as vrea sa stiu ce taxe implica rezilierea acestui contract.(ei mi-au zis ca trebuie sa achit contravaloarea lunilor ramase pana la sfarsitul contractului).Sunt obligat sa achit acea taxa de reziliere?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 11:43, 25 Noiembrie 2015
Buna ziua,
Costul subventionat al telefonului il veti plati cu certitudine. In rest, despre plata integrala a lunilor ramase s-a discutat aici pe larg:
www.avocatnet.ro/content/for...
Pe scurt, este posibil ca daca va cer si costul intreg al abonamentului iar dvs. ii reclamati, ANPC sa considere ca e prea mult si sa ii amendeze.

Citit topicul al carui link vi l-am pus ca sa intelegeti ca nu vi se cere taxa de reziliere ci o despagubire. Iar despagubirea la denuntarea unilaterala inainte de termen cand s-au oferit facilitati este legala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere unilaterala contract servicii telefonie orange hdanny hdanny Am 4 contracte de abonament de telefonie la societatea de telefonie Orange Romania S.A. In data de 15.02.2016 am depus la societatea Orange cererea de ... (vezi toată discuția)
Vodafone-reziliere Daniel1900 Daniel1900 Buna ziua am si eu o intrebare! As dori sa imi reziliez contractul cu Compania Vodafone! Numai sunt multumit de servicile lor! Dar ei imi cer o taxa de 200 de ... (vezi toată discuția)