avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copie legalizată după o copie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copie legalizată după o copie

Vă salut !
Aş fi înteresat dacă pot face o copie legalizată după o altă copie xerox, problema e că nu am la mine originalul şi aş fi curios dacă aş putea face una legalizată pe proprie răspundere sau cu ajutorul vreunei clauze care să mă scutească să mă duc după original.
Ţin să menţionez că îmi aparţin şi sunt pe numele meu !
O zi bună !
Cel mai recent răspuns: chiba_florin , utilizator 15:09, 29 Iunie 2015
Buna ziua
Copii legalizate se fac doar dupa actele originale.Va prezentati la biroul notarial cu originalul a ceea ce doriti sa legalizati, vi se face acolo copie(cate exemplare doriti legalizate).
Vă mulţumesc pentru proptitudine !:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura in copie Herra_ Herra_ Am procura in care sunt mandatata sa fac operatiuni in numele patronului la orice institutie. Problema este ca daca Casa de Pensii (de unde ridic carnetul lui ... (vezi toată discuția)
Eliberare copii legalizate din arhiva notarilor stamatescu stamatescu Buna ziua, In urma cu 10 ani am vandut un teren agricol, titlul de proprietate in original ramanand la cumparator, urmand sa mi-l inapoieze ulterior, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Bebe nascut in spania-alocatie romania gabymad77 gabymad77 buna,am nascut in spania in mai 2009, ce mar interesa ar fi de ce acte as avea nevoie pt a primi alocatia in tara-in spania nu am primit nici 1 euro-si ce ... (vezi toată discuția)