avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua as dori sa ma interesez in legatura cu divort daca se poate sa o imputernicesc pe mama mea ca sa rezolve ea fiindca sunt plecata din tara si nu pot sa ma duc acasa cu bebe mic.imputernicirea este valabila numai la tribunal cu avocat sau si la notar?cam cat ar costa divortul la tribunal si cat costa la notar?multumesc frumos pt raspunsuri.:)
Cel mai recent răspuns: madalinatl , utilizator 15:52, 29 Iunie 2015
la notar nu puteti folosi procura decat pentru a depune cererea de divort. La eliberarea certificatului de divort se cere prezenta ambilor soti. Divortul la notar va costa aproximativ 1000 ron.
Cu procura puteti rezolva in instanta intreaga procedura.
Buna ziua
Puteti imputernici prin procura un avocat(pe care doriti dumneavoastra)sa va reprezinte in instanta.Astfel, nu mai trebuie sa va prezentati personal la fiecare termen,tineti legatura cu avocatul.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort la distanta bisoc liviu bisoc liviu buna ziua as dori sa stiu daca se poate divorta de sot (sotie)daca unul din ei e plecat in strainatate fara a fi nevoie ca vreunul din ei sa fie nevoit sa se ... (vezi toată discuția)
Divort la mediator geo83 geo83 Ma intereseaza daca se poate divorta la mediator prin intermediul unui imputernicit ,eu sunt plecat din tara si din motive obiective si dovedite cu inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Solicitare divort, partener plecat in alta tara Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Cum trebuie sa procedeze sotia in cazul in care, doreste sa solicite divort sotului, pe cale amiabila, aceasta aflandu-se cu contract de munca in ... (vezi toată discuția)