Buna ziua. Ma numesc Razvan am 33 de ani si sunt angajat la o firma la un bar pe postul de barman. M am angajat pe data de 22 .08.2014...iar pe data de 07.11.2014 m am imbolnavit de tuberculoza pulmonara si am intrat in concediu medical pentru a ma trata. Pe data de 01.07.2015 termin concediul medical (am avut deci din data de 07.11.2014 - 30.06.2015) si am vorbit cu patronul pentru reluarea muncii...Acesta a motivat ca nu ma mai poate primii inapoi pentru ca nu a angajat in locul meu pe o perioada determinata nesstiind cat lipsesc si cand ma intorc,si a angajat ca sa acopere postul pe perioada nedeterminata,si mi a sugerat ca sa intru in preaviz si sa terminam colaborarea. Eu nu sunt de acord si as dorii sa reincep munca si nu sa intru in preaviz ...Ce pot face in aceasta situatie? Ma poate concedia fara acordul meu? Ce trebuie sa fac ca sa imi pastrez locul de munca? Nu este obligat sa ma primeasca inapoi? Ma poate concedia? Ce pot face? Am nevoie de raspunsuri urgente.
Cass sau ajofm
lavi_cornelia
Buna ziua,
Ma numesc Diana B, am 23 de ani si sunt insarcinata in 32. de saptamani. La 30.06.2015 mi-a expirat CIM pe durata determinata, incheiat pe perioada ... (vezi toată discuția)