avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intocmire stat de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intocmire stat de plata

Am salariat cu un contract de munca cu timp partial (3ore/zi) si cu activitate care variaza de la luna la luna.
Acest salariat are urmatoarele pontaje: in febr (40 ore), aprilie (30 ore) si mai (60 ore). In data de 31mai am facut un act aditional la CM prin care se modifica data platii (care era 30 ale lunii), si mentionez ca il platesc pentru cele 130 ore in data de 30 iunie 2015 si in data de 30 septembrie pentru alte 150 de ore pentru o alta activitate.
Intrebarea mea e daca in urma incheierii acest act aditional cu salariatul, care a fost de acord si l-a semnat, pot sa-i fac doar un stat de plata pe luna mai 2015 cu cele 130 ore si salariul cuvenit pt cele 130 ore, si in baza pontajelor din febr, apr si mai. In sept sa fac alt stat de plata pentru lunile in care urmeaza sa faca a doua activitate de 150 ore total.
PS: Contractul este intocmit cu tarif pe ora. Nu are salar fix, in functie de cate ore lucreaza, se face stat de plata. Am convenit cu salariatul sa-i fac plata la sfarsitul activitatii, tinand cont ca lucreaza cateva ore lunar si in mod inegal.
Cel mai recent răspuns: miador , utilizator 18:27, 30 Iunie 2015
Statele de plata se intocmesc lunar .
OK! Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulament intern pentru un restaurant suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa-mi spuneti cum ar trebui trecut programul de lucru al unui restaurant in Regulamentul intern.....salariatii lucreaza de la 10 la 22 apoi au o zi ... (vezi toată discuția)
Ore libere Anamaria1313 Anamaria1313 buna ziua, intalnesc urmatorul caz, un angajat lucreaza 8 ore pe zi de marti pana vineri inclusiv. sambata lucreaza 4 ore. pentru acestea primeste spor de ... (vezi toată discuția)
Sporuri in revisal mmarianne mmarianne Buna ziua, Am citit nenumaratele comentarii cu privire la oportunitatea introducerii cvalorii orelor de noapte, week-end etc in Revisal. Parerea mea este ... (vezi toată discuția)