avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs plangere contraventionala viteza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs plangere contraventionala viteza

Buna ziua!
Am si o intrebare.Cum se procedeaza pentru recurs? De ce trebuie sa aduc motive pentru recurs tot la Judecatoria unde s-a judecat pe fond. Acolo o judecatoare chioara care nici macar nu a citit ceea ce am scris a dat verdict....Pozele radar sunt total neclare nu se vede numarul masinii in niciuna dintre imagini decat in una stationara. Am explicat acolo ca in foto 1 nu e clara, foto 2 nu e clar si nu se vede nr masinii si ca in foto 3 masina era deja stationara dar nu a interesat-o . A dat verdict vinovat. Ce pot face in aceasta situatie/ Sunt cazuri de jurisprudenta pot fi aduse ca motive in recurs?Multumesc.
Apelul se depune tot la instanta care a judecat cauza in fond ,la serviciul registratura care va inainta dosarul la instanta superioara pentru solutionare impreuna cu cererea de apel si motivele. Nu jigniti judecatorul care v-a judecat ,el nu se va mai implica in cazul dvs. dupa ce s-a pronuntat deja, iar motivele de apel numai dvs.le puteti cunoaste , citind hotararea de fond . In cazul in care nu va descurcati , apelati la un avocat sa va redacteze motivele , in termenul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Veridicitate probe video/foto radar adixadi adixadi Cum pot sti care este momentul inregistrarii vitezei, daca pe imagine viteza este aceeasi de la inceputul si pana la sfarsitul inregistrarii? Imaginile apar ... (vezi toată discuția)
Recurs MihaiDC MihaiDC Buna seara. Am avut un proces care a avut obiect:plangere contraventionala(amenda radar-depasirea vitezei cu 19km peste cea legala).Azi am vazut solutia la ... (vezi toată discuția)
Proces verbal radar cu date insuficiente ContSters207277 ContSters207277 Buna ziua ! Am fost amendat pt. depasirea vitezei in localitate, respectiv 65/70 km/h. agentul care a intocmit pv nu s-a legitimat, nu avea nici insigna cu nr. ... (vezi toată discuția)