Buna ziua!
Am si o intrebare.Cum se procedeaza pentru recurs? De ce trebuie sa aduc motive pentru recurs tot la Judecatoria unde s-a judecat pe fond. Acolo o judecatoare chioara care nici macar nu a citit ceea ce am scris a dat verdict....Pozele radar sunt total neclare nu se vede numarul masinii in niciuna dintre imagini decat in una stationara. Am explicat acolo ca in foto 1 nu e clara, foto 2 nu e clar si nu se vede nr masinii si ca in foto 3 masina era deja stationara dar nu a interesat-o . A dat verdict vinovat. Ce pot face in aceasta situatie/ Sunt cazuri de jurisprudenta pot fi aduse ca motive in recurs?Multumesc.
Apelul se depune tot la instanta care a judecat cauza in fond ,la serviciul registratura care va inainta dosarul la instanta superioara pentru solutionare impreuna cu cererea de apel si motivele. Nu jigniti judecatorul care v-a judecat ,el nu se va mai implica in cazul dvs. dupa ce s-a pronuntat deja, iar motivele de apel numai dvs.le puteti cunoaste , citind hotararea de fond . In cazul in care nu va descurcati , apelati la un avocat sa va redacteze motivele , in termenul legal.
Recurs
MihaiDC
Buna seara.
Am avut un proces care a avut obiect:plangere contraventionala(amenda radar-depasirea vitezei cu 19km peste cea legala).Azi am vazut solutia la ... (vezi toată discuția)