avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Dosar medical angajare al doilea loc de munca
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Dosar medical angajare al doilea loc de munca

Buna ziua,
Intrebare: trebuie intocmit dosar medical la angajarea unei persoane cu CIM norma redusa de 2 ore la o societate, daca este angajata la alta societate cu norma de baza? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:34, 30 Iunie 2015
Se intocmeste dosar medical ("fisa de aptitudine") la fiecare loc de munca indiferent ca salariatul respectiv mai este angajat si in alta parte.
Fisa de aptitudine se intocmeste de catre medicul specialist de medicina muncii in urma examinarii medicale pentru angajare. Medicul efectueaza examinarea medicala in baza fisei de riscuri profesionale intocmita de catre angajator pentru locul de munca/ postul de lucru pentru care se solicita de catre lucrator sa fie angajat si de oferta de lucru a angajatorului.
Precizarea de mai sus explica de ce este necesara o noua fisa de aptitudine pentru al 2-lea loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract furnizor servicii medicale ionutz60 ionutz60 Buna seara, Societatile comerciale care au 2 angajati cu CIM sunt obligate sa aiba un contract semnat cu un furnizor de medicina muncii care sa intocmeasca ... (vezi toată discuția)
Fisa de identificare a factorilor de risc cristinaIonita81 cristinaIonita81 Buna Ziua Este obligatorie fisa de identificare a factorilor de risc doar pentru cei carora le facem angajarea acum sau si pentru angajati mai vechi daca nu ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii in caz de cumul de functii (aceeasi functie) CalinaN CalinaN Angajatorul incheie al doilea CIM (norma intreaga, durata nedeterminata) pentru functia Y cu un angajat care indeplineste functia X, la doua saptamani dupa ... (vezi toată discuția)