avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie de intretinere

Cat trebuie sa primeasca copilul meu din salariul minim pe economie tinand cont ca tatal mai are 2 copii in intretinere.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:47, 30 Iunie 2015
Pentru trei copii pensia va fi de 1/3 din venitul net pe economoa nationala care se va imparti egal la cei trei minori.
Pt 3 sau mai multi copii, pensia maxima e de 1/2 din salariul net câștigat. Dacă nu are venit, se va raporta la salariul minim care de mâine va fi de mâine 1050, asta ar însemna să vă dea 175 lei.
Ultima modificare: Marți, 8 Septembrie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara tata strain camelianna camelianna copil in afara casatoriei,recunoscut,ce pensie alimentara poate sa primeasca de la tata,in cazul in care acesta este cetatean strain si este student,adica nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Giulia33 Giulia33 Buna ziua, Va scriu cu speranta ca ma puteti ajuta in clarificarea urmatoarei situatii: cat ar trebui sa fie pensia alimentara a fetitei mele de 14 ani, ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere 2 copii pompilias pompilias Fiul meu are 11 ani.Pensia primita de la tatal sau este de 16,5%. Tatal sau mai are un copil de 3 ani pe care il creste si care locuieste cu el si caruia ii ... (vezi toată discuția)