avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Angajat la un pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Angajat la un pfa

Buna ziua,

Doresc sa stiu daca pot anjaja persoane in cadrul unei pfa. Daca da, ce documente sunt necesare si care ar fi demersul in acest caz.
Multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: annk07 , utilizator 15:03, 2 Iulie 2015
da, se poate ,iar demersurile sunt exact ca la un srl.
Am inteles ca este nevoie sa modifici un anume cod, nu stiu exact despre ce cod este vorba. Imi puteti detalia demersul, va rog !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma Collins Collins Buna ziua, am sa trec la subiect foarte repede, doresc sa incep o afacere cu inca o persoana insa nu stim exact in ce fel sa ne asociem. As dori sa stiu care ... (vezi toată discuția)
Freelancer din nou. situatie legala NVSNVS NVSNVS Buna seara. Problema de care m-am lovit e probabil problema multor persoane din Romania. Doresc sa activez ca freelancer pe unul din site-urile specializate ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa miki-mihaela miki-mihaela Buna ziua, am inteles ca pentru a comercializa legume -fructe in piata este nevoie de aceasta forma pfa. exista si alta forma avantajoasa dpdv al ... (vezi toată discuția)