avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actiune in instanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actiune in instanta

doresc un model de actiune in instanta pentru radiere CIP. Ma poate cineva ajuta?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Stelea , Avocat 17:24, 9 Iulie 2009
O intelegere cu banca ar fi condus la completarea de catre banca declaranta a incidentului a unei "cereri de anulare a incidentului de plata privind biletul la ordin nr ...". Cererea este un formular tip stabilit de B.N.R. coordonatoare a Centralei Incidentelor de Plati. Declarantul, banca dvs. care a cerut notarea incidentului de plata, nu trebuie decat sa bifeze casuta "eroare sau omisiune a persoanei declarante" ca motiv al cererii de anulare. Din pacate, se pare ca banca ce va administreaza contul societatii nu este de parere ca s-a produs o eroare in declararea dvs. la C.I.P.. O cerere de anulare a inregistrarii in Fisierul national de bilete la ordin se taxeaza in contul bancii care a declarat eronat incidentul.
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2009
Gabriel Stelea, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incident de plata yogub yogub Buna ziua. Lucrez cu o firma de mult timp in baza unui contract de colaborare,am avut la ei drept garantie B.O. Inainte de termenul scadent am purtat cu ei ... (vezi toată discuția)
Cec fara acoperire Georgeta Istrate Georgeta Istrate Am un cec fara acoperire, iar a doua zi dupa data introducerii in banca, dar ulterior inscrieri mele in CIP/CRB l-am achitat. Vreau sa solicit suspendarea ... (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)