Buna ziua!
Ati putea sa ma ajutati in solutionarea urmatoarei probleme legate de plata concediului de odihna pentru anul scolar 2013-2014, avand in vedere ca in luna iulie, cand se platea CO eram deja in concediu pre natal? Precizez ca:
1. sunt profesor titular;
1. m-am aflat in pre si post natal in perioada 27 mai 2014 - 28 septembrie 2014;
2. am intrat in concediu de crestere copil de pe 29 septembrie 2014 pana pe 8 februarie 2015;
3. nu am primit banii pe concediul de odihna pe anul scolar 2013-2014 (mai putin pentru perioada 28 mai 2014 - 20 iunie 2014, fiind nevoita sa intru in concediu pre natal);
4. cand am intrat in post natal mi s-a spus ca mi se va plati CO la intoarece;
5. Cand am revenit la catedra mi s-a spus ca nu mi se pot acorda decat zile de concediu neplatite, deoarece CO se suprapunea cu pre si post natalul.
Doresc sa precizez ca mi s-a cerut legea in temeiul careia as putea fi platita pentru acel an scolar lucrat ... Situatia in care ne aflam eu si familia, este delicata intrucat sotul este in concediu si mai exista inca un membru al familiei ... Asadar situatia financiara e dificila... Nu se stie precis daca exista o lege in temeiul careia sa fiu platita pentr CO pe zilele lucrate.
As dori sa stiu daca mai este valabil ordinul din OMECTS nr. 5559/ 2011 si daca nu, daca exista o lege in temeiul careia sa pot primi plata pe CO neefectuat.
Multumesc frumos!
Co bugetar
dan0007
Buna ziua,
Lucrez in invatamantul universitar si am dreptul, prin lege, la 40 de zile concediu de odihna (Conform cu OMECTS nr. 5559 din 07.10.2011 privind ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna
dorrinca
Buna ziua!
Va ros sa ma ajutati in clarificarea urmatoarei situatii. Lucrez in invatamantul superior si am dreptul la 48 zile concediu de odihna anual. In ... (vezi toată discuția)