avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar debutant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar debutant

Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Poate un functionar pub. debutant sa faca parte dintr-o comisie insarcinata prin dispozitia primarului cu verificarea activitatii altui functionar ( definitiv) .
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 11:33, 4 Iulie 2015
Daca primarul a considerat ca functionarul debutant este capabil, de ce nu. Daca functionarul numit nu se considera capabil de a isi indeplini sarcina trasata de superior poate face o instiintare in scris pe care o adreseaza primarului. La fel si persoana vizata poate formula o plangere la primar prin care sa-l informeze cu privire la nemultumirea sa de a fi verificat de persoana debutanta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru comisie inventariere segasyte segasyte Buna, Ma gasesc in urmatoarea situatie: la institutia unde lucrez ca si functionar public, manager, am fost in perioada 07.2011-01.2014 membru si presedinte ... (vezi toată discuția)
Consilier achizitii publice intr-o primarie cu sarcini de serviciu ale inspectorului taxe si impozite locale??? DANYDANA65 DANYDANA65 Intr-o instituție publică (primărie) se poate înființa prin Hotărâre de Consiliu Local conform art.610 Cod Administrativ funcția publică de execuție ... (vezi toată discuția)
Important!!! buna ziua! am voie sa refuz sa fac parte din comisia de receptie ... Mih12356487 Mih12356487 Buna ziua! Am voie sa refuz de a face parte din comisia de receptie pentru un proiect ? Sunt functionar public- asistent - ocup postul de cadastru si am doar ... (vezi toată discuția)