avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIONAREA ANTICIPATA A MILITARILOR
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIONAREA ANTICIPATA A MILITARILOR

AM O VECHIME DE 20 ANI LUCRATI in Ministerul de Interne operativ cadru militar si jandarm angajat . Acum nu mai lucrez, relatiile de munca fiind intrerupte din cauza unei condamnari penale cu suspendare.
INTREBAREA ESTE daca pot beneficia pe pensionare anticipata avand cei 20 de ani vechime ca operativ in grupa speciala de munca , si varsta de 48 ani
VA MULTUMESC
sunt nascut in 15-10-1967
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iulie 2015
generalul, utilizator
Cel mai recent răspuns: generalul , utilizator 15:15, 20 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
deci ma incadrew in legea pensionarii respective chiar daca am incetat raporturile de serviciu prin trecerea in rezerva cu desfacerea contractului de munca din cauza unei pedepse penale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 223/2015 art 19 - aplicare stefannicola stefannicola 12,5 ani in MAPN ( studii militare - 5 ani , 7 ani ,6 luni, 10 zile unitate operativa - grupa 1 de munca. As dori detalii de aplicare a acestei legi pentru ... (vezi toată discuția)
O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea ... DimitriP DimitriP O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea armatei, beneficiaza de pensie militară de serviciu, a primit si solde compensatorii, ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata nichedanutz76 nichedanutz76 Sunt cadru militar activ, am vârsta de 44 ani împliniţi.În cei 22 ani de când sunt cadru am lucrat în grupa I de muncă. După un calculul meu zic că ... (vezi toată discuția)