avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Card bancar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Card bancar

mama a suferit un accident vascular nu mai stie pinul are pensia pe card eu am sustinut toate cheltuielile dar mai sunt multe eu nu vreau decat acces la pensie atat nu si la alte conturi pe care ea le are are 84 de ani si nu intelege nimic din ce intampla in jurul ei
Cel mai recent răspuns: mitan1989 , utilizator 15:45, 1 Iulie 2015
Putei solicita punerea sub interdictie judecatoreasca in conditiile prevazute de art.164-177 Noul Cod Civil.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capacitate redusa de exercitiu Observatorul Observatorul Buna ziua, Am o bunica ce a ramas vaduva de curand. Are doi copii. Unul din ei a facut succesiunea pe casa parintilor si acum a convins-o pe bunica sa fie de ... (vezi toată discuția)
Cerere de punere sub interdictie condiv condiv As dori sa stiu daca depun cererea de punere sub interdictie a unei persoane cu dizabilitati la judecatorie in luna iulie 2015 cam in cat timp s-ar solutiona ... (vezi toată discuția)
Restrictie maria1956 maria1956 buna ziua, parintii mei au 84-82 de ani si eu sunt singurul copil. in ultima vreme au inceput sa se apropie anumite persoane de dansii cu intentia de ai ... (vezi toată discuția)