avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de punere sub interdictie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de punere sub interdictie

As dori sa stiu daca depun cererea de punere sub interdictie a unei persoane cu dizabilitati la judecatorie in luna iulie 2015 cam in cat timp s-ar solutiona cazul daca se intra in vacanta
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:43, 8 Iulie 2015
greau de spus, cauza se judeca cu procuror, trebuie facuta expertiza, etc. Nu se poate aprecia un termen
Multumesc
Punerea sub interdictie este reglementata de art.164-177 Noul Cod Civil si art.936-943 Noul Cod Proc.Civ.oricum, avand in vedere si vacanta judecatoreasca ar trebiu sa va aseptati la un interval minim de 6-9 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare persoana ca neavand capacitate de discernamant yssas yssas Buna ziua! As dori sa stiu care este procedura prin care o persoana din cadrul familiei poate fi declarata fara discernamant in conditiile in care refuza sa ... (vezi toată discuția)
Procedura instituire tutela ceruta de copil pentru parintele bolnav de alzheimer DanyD DanyD Imi puteti spune va rog frumos care este procedura de instituire a tutelei ceruta de copil pentru unul din parinti bolnav de alzheimer, dupa Noul Cod ... (vezi toată discuția)
Card bancar mitan1989 mitan1989 mama a suferit un accident vascular nu mai stie pinul are pensia pe card eu am sustinut toate cheltuielile dar mai sunt multe eu nu vreau decat acces la pensie ... (vezi toată discuția)