avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Curator-mostenire-succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Curator-mostenire-succesiune

am fost curatorul mamei mele care in urma unui avc a decedat: eu cu fratele si mama eram mostenitorii unei case in urma succesiunii facute dupa moartea tatalui meu, iar acum fratele care locuieste in casa nu respecta intelegerea facuta innainte de moartea mamei si nu-mi da voie sa ma folosesc de casa chiar si in urma succesiunii facute . el dispune de toata casa si nu mi da voie sa trimit pe nimeni sa locuiasca ca sezonieri, casa fiind in constanta. ce avem de facut?
Cel mai recent răspuns: Gheaja Marcel , Consilier juridic 09:13, 2 Iulie 2015
Trebuie partajat imobilul amiabil sau judiciar in natura !Daca nu este posibila impartirea , in caz de neintelegere se poate vinde la licitatie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! suntem trei frații si avem un apartament pe numele ... chic36 chic36 Buna ziua! Suntem trei frații si avem un apartament pe numele părinților care au decedat. Tatăl meu a decedat acum 8 ani mama acum 4 luni. Nu s- a facut ... (vezi toată discuția)
Casă Claudiutiberiu Claudiutiberiu Bună ziua,în urma decedării bunicilor care au avut o casă,s-a făcut succesiune ,bunica a decedat în 2014 ,bunicul in 1997,au avut trei copii din care ... (vezi toată discuția)
Succesiuni nedezbătute de zeci de ani: pot invoca moștenitorii uzucapiunea? Simona Ciobanu Simona Ciobanu Bună ziua, Bunica mea deține ca și coproprietar împreună cu mama ei și un frate un teren+casă începând cu anul 1985 după ce au dezbătut succesiunea ... (vezi toată discuția)