avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Ce art. prevede ca dupa noul cod de procedura civila incuviintarea executarii silite este data de insusi executorul judecatoresc?
Va multumesc,
Buna seara,
Va multumesc mult pt. raspunsul detalit.
Cu stima,
Legea nr. 138/2014 aduce modificari la L nr. 134/2010 privind Codul de procedura civila, in materia incuviintarii executarii silite.,prin care executorii judecatoresti primesc competenta ,in temeiul disp art. 640 din Noul cod de procedura civila, sa se pronunte asupra cererii de incuviintare a executarii silite depuse de creditor, prin incheiere data fara citarea partilor in termen de 3 zile de la inregistrare, iar motivarea urmand sa fie redactata in termen de 7 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- incuviintare executare silita de catre instanta kennya kennya buna ziua m-am judecat pt un teren si am castigat sentinta fiind irevocabila.am mers la un executor pe 19 ian si pana in momentul de fata nu am intrat in ... (vezi toată discuția)
Executare silita modificare ncpc prin legea 138/2014 quasimodo_50 quasimodo_50 Buna ziua! Speta este urmatoarea. Credit luat in 2004 de la banca x...neplatit din iunie 2005..prelaut, in prima faza, de asigurari de la banca x; ulterior de ... (vezi toată discuția)
Încheiere incuviintare executare silita, nesemnata de presedinte/judecĂtor, ... JARR JARR ÎNCHEIERE INCUVIINTARE EXECUTARE SILITA, NESEMNATA DE PRESEDINTE/JUDECĂTOR, FĂRĂ NICI O STAMPILA A INSTANTEI ȘI SEMNATA DOAR DE GREFIER. Executorul ... (vezi toată discuția)