avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa de timbru pentru apel in proces de executare ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa de timbru pentru apel in proces de executare silită

Vă rog sa-mi spuneți cât este taxa de timbru pentru cerere de APEL în proces de executare silită pentru 28 euro (lipsa rovinietei ) ? multumesc
1/2 din taxa achitata la fond.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxă de timbru pentru apel ovidiu7 ovidiu7 Buna dimineața, Vă rog sa-mi spuneți :Cit este taxa de timbru judiciara pentru o cerere de Apel la un proces de contestatie la executare ,executarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru neplata amenda rovinieta S_Cristina S_Cristina Buna ziua, Am primit o scrisoare de executare silita pentru neplata rovinietei la data de 14.04.2014. La data de 12.05.2011 a fost intocmit procesul verbal ... (vezi toată discuția)
Taxele de timbru G3 G3 Buna ziua, Vreau sa fac o contestatie la executare pentru un PV avand subiectul lipsa rovinietei, si as vrea sa stiu cat mai clar care sunt taxele, unde se ... (vezi toată discuția)