avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxă de timbru pentru APEL
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxă de timbru pentru APEL

Buna dimineața, Vă rog sa-mi spuneți :Cit este taxa de timbru judiciara pentru o cerere de Apel la un proces de contestatie la executare ,executarea silită fiind pentru suma de 28 euro ,lipsa rovinietei de acum 4 ani .Mulțumesc mult pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 08:34, 2 Iulie 2015
jumatate din cat a fost la fond

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru pentru apel in proces de executare silită negut negut Vă rog sa-mi spuneți cât este taxa de timbru pentru cerere de APEL în proces de executare silită pentru 28 euro (lipsa rovinietei ) ? multumesc (vezi toată discuția)
Taxele de timbru G3 G3 Buna ziua, Vreau sa fac o contestatie la executare pentru un PV avand subiectul lipsa rovinietei, si as vrea sa stiu cat mai clar care sunt taxele, unde se ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita lotuss lotuss Va rog sa -mi spuneti -La ce instanta se face CONTETATIE la executare silita ,la aceea care a incuviintat executarea silita ? -Partile pe care le citez ca ... (vezi toată discuția)