avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 985 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Restituirea taxelor de timbru judiciare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Restituirea taxelor de timbru judiciare

Am cerut întrun proces de contestație la executare cheltuieli de judecată însă în Decizia dată la apel nu scrie nimic despre cheltuielile de judecată. Contestatia la executare este admisă, iar hotararea a ramas definitiva .Am dreptul totuși să fac cerere de restituire a taxelor de timbru (OUG 80/2013 ,lit.f ) și în cât timp se poate face această cerere ?O zi bună !
În termen de un an de zile de la data rămânerii definitive a hotărârii.
Vă mulțumesc pentru răspuns și vă rog sa-mi spuneți dacă este suficient că s-a admis contestația la executare silită pentru a face cererea de restituire a taxelr de timbru sau este necesar să cer și completarea deciziei cu cheltuieli de jdecată. Vă mulțumesc incă odată
Nu este necesar să cereți completarea hotărârii. Faceți doar cerere de restituire a taxei judiciare de timbru achitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa contestatie executare admisa eugen82 eugen82 La fond mi s-a admis o contestatie le executare, parata a fost obligata sa-mi plateasca si taxa de timbru. Parata a declarat apel si a solicitat sa nu fie ... (vezi toată discuția)
Cerere de restituire - taxa timbru cris1951 cris1951 Buna ziua ,Cererea de restiuire a taxei judiciare de timbru ,OUG 80/2013 art 45. lit f) se taxează ? multumesc (vezi toată discuția)
Restituire taxa de timbru si intoarcerea executarii Augusta_68 Augusta_68 A fost admisa contestatia la executare si anularea tuturor actelor de executare silita de la dosarul de executare. Am legalizat sentinta. Pot sa fac o cerere ... (vezi toată discuția)