avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... 1/2009
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

1/2009

Incep prin a-mi scuza nepriceperea in domeniul acesta,(legi,aplicarea lor,etc).
Cred ca raspunsul la aceasta intrebare va face lumina in mintea mai multor oameni care vor citi acest topic.
In momentul de fata se tine,(s-a tinut in lunile trecute ), cont de lega 1/2009 in solutionarea proceselor aflate pe rol?
Cel mai recent răspuns: adrianadamian09 , utilizator 10:02, 23 Iulie 2009
Instantele tin cont de aceasta lege . Eu am o hotarare definitiva si irevocabila data in baza art.24 din legea 1/2009.
B-)
Merci frumos pentru raspuns/informare si felicitari! Sa speram ca pina la urma toata lumea implicata ,va fi in vreun fel sau altul multumita de ce se va intimpla,cu ajutorul acestei legi!
buna seara ,
v-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta si pe mine cu o copie a sentintei deoarece ma aflu in proces , eu fiind proprietar pe legea 112.De fapt am o sentinta de respingere pe exceptia lipsei calitatii procesuale active ( mai exact fostul proprietar nu a adus actul de proprietate) Daca nu cer prea mult as mai dori cateva sfaturi , avand in vedere ca pana anul trecut nu am stiut de existenta acestui proprietar , eu facand toate demersurile , in sensul in care am cerut de la primarie o multime de adeverinte din care rezulta ca pentru imobilul in care stau nu a fost depusa notificare si ca nu exista proces pe rol , ca anul trecut sa ma trezesc cu proces . Mai mult de atat reclamanta a facut rost de copii dupa actele mele de proprietate dar nu l-a adus pe al ei( oare mai aru vreun sens prevederile legii privind protectia datelor personale?) Si in ultimul rand reclamanta face referire la o notificare depusa pentru sectorul 5 , eu stand in sectorul 3. In speranta ca imi veti raspunde , va multumesc anticipat
Nu ar fi deontologic fata de clientul meu.B-)Insa v-am furnizat informatia necesara!Apelati la un avocat si va sti ce sa faca!
Succes!
MIHAI GRIGORE a scris:

Instantele tin cont de aceasta lege . Eu am o hotarare definitiva si irevocabila data in baza art.24 din legea 1/2009.
B-)


Imi permit sa intervin si eu cu o remarca privind mentiunea lui Mihai: nu exista nici un art. 24 in legea 1/2009. Eventual este vorba de art. 24 din Legea 10/2001?

Cu multumiri anticipate pentru clarificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea112+legea voiculescu cristiantheo cristiantheo Buna ziua! Este vorba de un apartament cumparat in 1997 cu legea 112. Prin 2001 au aparut niste mostenitori care au dat in judecata pmb si pe 2.12.2008 au ... (vezi toată discuția)
Legea 1/2009. urmatorul pas pentru chiriasi? de azi 4 martie se aplica? vbogdan vbogdan Subiect: Legea 1/2009. Urmatorul pas? Din 4 Martie trebuie aplicata? 1. Am cumparat casa conform Legii 112/1995. Buna credinta, Contract V/C, achitare ... (vezi toată discuția)
Legea 1/2009. urmatorul pas? din 4 martie trebuie aplicata? vbogdan vbogdan 1. Am cumparat casa conform Legii 112/1995. Buna credinta, Contract V/C, achitare integrala 2. Contract V/C anulat de instanta. Intrebari: A. Conform ... (vezi toată discuția)