avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediul paternal - cadre militare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediul paternal - cadre militare

Se acorda concediul paternal de 5 zile lucratoare (+10 zile lucratoare, daca exista atestat Curs de puericultura) si tatilor din M.Ap.N. conform Legii nr. 210 din 31.12.1999 (legea concediului paternal) si HG nr. 244/2000 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii concediului paternal?
Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificarile si completarile ulterioare, care este lege speciala, nu prevede un astfel de concediu (dar nici concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2/3 ani, care poate fi luat de cadrele militare).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:24, 19 Ianuarie 2018
Deci trebuie sa dam banii inapoi? Pai si CASAOPSNAJ nu e tot de stat?
Ultima modificare: Vineri, 19 Ianuarie 2018
g3org3lll, utilizator
Potrivit modului de interpretare a legii, va trebui sa restituiti sumele primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadrele militare au dreptul la concediu paternal? cos1979 cos1979 Sunt cadru militar si as dori sa ma ajutati in a ma lamuri daca cadrele militare au dreptul la concediu de paternitate cum este el definit in Legea nr. ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal cadre militare. Yoyoo_ Yoyoo_ Buna ziua,m-ar interesa si pe mine daca pana la urma sunt stabilite ceva norme care sa faca referile la acordarea dreptului cadrelor militare,:(( cadrele ... (vezi toată discuția)
"luna tatalui" politisti.... max24 max24 Buna seara in luna decembrie se indeplinea termenul la care sotia incheia concediul de crestere copil si urma ,conform legii,luna obligatorie a tatalui(din ... (vezi toată discuția)