avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am nevoie sau nu de contabil?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am nevoie sau nu de contabil?

Buna ziua,
Am nevoie urgent de ajutor in legatura cu angajarea unui contabil la inceput activitatii noastre care momentan nu are profit si nu avem de unde sa platim un contabil. Suntem obligati prin lege sa avem contabil angajat sau prestator de servicii, atunci cand demaram activitatea?

Specific ca sunt convins de necesitatea unui contabil, dar momentan suntem la inceput de drum si am vrea ca in primele 6 luni sa ne ocupam noi de contabilitate daca legea ne permite.

Firma este administrata de mine, care nu am studii economice si este in domeniul consultantei. Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema si cu orice alt sfat pentru un antreprenor la inceput de drum.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:56, 20 Iulie 2015
Da, asa este legat de evaziune. Pare ca ar fi in floare. Eu doresc o activitate cinstita fara evaziune, din acest motiv doresc o colaborare cu un contabil serios si care sa se potriveasca necesitatilor firmei. Multumesc pentru sfaturi. Asa voi face!
Cu multa placere. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eficacitate firme de consultanta pentru societati comerciale? madeby madeby Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu cat de eficiente sunt firmele ce ofera consultanta si asistenta pentru societatile comerciale in curs de infiintare. A ... (vezi toată discuția)
Taxe srl Silviu S Silviu S Buna ziua, La infiintarea unui SRL, care sunt mai exact taxele pe care trebuie sa le platesc? 3% pe venit si 5 % din dividende din ce am citit. La suma ... (vezi toată discuția)