avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Dizolvare cu lichidare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Dizolvare cu lichidare

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati intr-o problema.
Vreau sa dizolv cu lichidare o firma (microintreprindere) , am depus cererea la Reg.COM impreuna cu o declaratie ca firma nu are active si pasive (in balanta mai am solduri la 1012,106 117 si 5311).In primul rand vreau sa stiu cand depun depun 010 (intrare in dizolvare si trecere la impozit pe profit) la finante .Am sunat la Finante si mi-au spus ca depun 010 dupa ce depun bilantul de lichidare REG.COM., desi nu mi separe corect sa depun 010 dupa radiere (bilantul de lichidare stiu ca se depune impreuna cu cererea de radiere)si in al doilea rand cred ca bilantul de lichidare trebuie trimis prima data la finante (sa aiba recipisa ).

Va rog, cine a mai avut caz asemanator , sa-mi spuneti care sunt pasii urmatori.Am depus cererea dee dizolavrea cu lichidare pe 24.06.2015
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bilant lichidare firma maria6009 maria6009 Buna ziua, Sunt administrator la o societate si am inceput procedura de dizolvare, lichidare, radiere, mentionez ca activitatea societatii este suspendata ... (vezi toată discuția)
Balanta su sold 0 la o firma radiata ciobanc ciobanc societatea a fost suspendata la 01 iunie 2009; de 3 luni ma chinui sa o radiez ;mi se cere balanta cu sold 0??? ce fac cu capitalul social (101) cu 117??,dar ... (vezi toată discuția)
Raport si bilant de lichidare babaangi babaangi Buna ziua! Am o firma de 1 an, care nu a avut activitate (totul este pe zero). Am inceput procedurile de lichidare si radiere. Nu am lichidator. Pana acum am ... (vezi toată discuția)