avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Hotărâre executorie
Discuție deschisă în Executare silită

Hotărâre executorie

Îmi poate spune şi mie cineva dacă o hotărâre rămasă definitivă prin neapelare, poate fi învestită cu formula executorie.Dacă da,cum se procedează ?
Cel mai recent răspuns: jidanu77 , utilizator 20:52, 4 Iulie 2015
Ce hotarare? data de catre cine? cu ce obiect?
Un executor judecătoresc trebuie să îmi achite cheltuielile de judecată.Hotărârea este definitivă prin neapelare.Hotărâre pronunţată de judecătorie.
Daca s-a stabilit in hotarare achitarea cheltuielilor de judecată, nu mai trebuie învestirea cu formulă executorie.
au fost stabilite cheltuieli prin hotarare.mulţumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea in concret a pensiei de intretinere minor gigelas gigelas O hotarare a Judecatoriei,ramasa definitiva si irevocabila prin neapelare,dispune acordarea unei pensii de intretinere pentru un minor. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Executare silitã cheltuieli de judecata Farkas Traian Farkas Traian În urma unui proces, instanţa a pronunţat o hotărâre irevocabilă, prin care obligă pârâtul la plata cheltuielilor de judecată. Aceasta mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de judecata ContSters83761 ContSters83761 Buna seara.poate cineva sa -mi spuna cum sa procedez ca sa pot recupera cheltuielile de judecata in urma unei hotarari definitive si neatacate in termen. (vezi toată discuția)