avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenda penala revoca suspendarea executarii unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenda penala revoca suspendarea executarii unei pedepse?

Buna ziua,

Am fost prins baut la volan cu o alcoolemie in aerul exrespirat de 0,48 mg si in sange de 0.82 mg. Vreau sa stiu daca se poate da doar amenda in conditiile in care am o pedeapsa de 3 ani si 6 luni cu suspendare, plus 2 ani termen de incercare, pe trafic de droguri. Aceasta pedeapsa este de acum 3 ani.
Daca procurorul imi va da amenda, aceasta v-a intrerupe suspendarea executarii anterioare?
Cel mai recent răspuns: omegadiaz , utilizator 20:54, 4 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecat în două dosare penale. care sunt șansele la pedeapsa cu suspendare? BlueFeather BlueFeather Buna ziua. In luna martie 2017 am fost depistat in trafic cu o alcoolemie de 0.81 mg/l alcool pur în aerul expirat. La sange mi-a iesit 1.80 la prima proba ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan, redobândire permis Sebastian 1983 Sebastian 1983 Ce pedeapsa primesc , daca am fost prins in trafic sub influenta bauturilor alcoolice, am fost depistat cu 0,46 mg/ aer respirat! Si la sange 0,95 respectiv ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan balan1978 balan1978 Buna seara! Am si eu o intrebare . Acum 4 ani am fost prins cu alcool la volan (0.82 in aer.. 1.6 prima proba 1.45 a doua) am primit un an si 6 luni cu ... (vezi toată discuția)