avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocatul si comunicarea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocatul si comunicarea

Speta- Un avocat face doarcerere de chemare in judecata, isi scrie adresa de domiciliu, apoi renunta sa reprezinte partea,La prima sedinta judecatorul intreaba partae daca are avocat. acest spune ca nu. Ulterior , partea mandateaza pe altcineva, neavocat sa il reprzinte prin procura notariala une se specifica ca are drepturi depline in dosar si .. sa primeasca hotararile judecatoresti,,,,,,, Instanta permite mandatarului sa faca pe parcursul procesului, care a durat 2 ani, tot felu de proceduri. audiere martori, etc. , dar hotararea o comunica tot la avocatul care nu s-a prezentat la proces. Ca urmare acesta a primit hotararea si nu a comunicat-o partii, aceasta din urma pierzand dreptul de apel. Se mai poate face ceva|??????
Cel mai recent răspuns: vvladimir , utilizator 08:31, 5 Iulie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare in instanta ContSters233678 ContSters233678 Buna ziua, 1. Va rog sa-mi spuneti daca mai este necesara procura notariala cand dreptul de reprezentare este dat prin declaratie verbala facuta in ... (vezi toată discuția)
Pot sa reprezint un prieten in instanta? ovidiuhanzu ovidiuhanzu Buna ziua , am o intrebare , vreau sa stiu daca pot si in ce conditii sa reprezint un prieten in instanta , acesta fiind plecat din tara in perioada ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori prin reprezentare- audiere minor laubalaur13 laubalaur13 sunt in divort cu acord de mediere.atat eu cat si sotia suntem plecati din tara, eu in anglia cu minorul, sotia e in italia.avem termen la jumatatea lunii ... (vezi toată discuția)