avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce reparatii la casa curte bucuresti se pot face fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce reparatii la casa curte bucuresti se pot face fara autorizatii

Buna ziua,
doresc sa intreb daca pentru zugravirea exterioara a unei case cu 1 etaj, cu mici reparatii de tencuiala si pastrand culorile precum si inlocuirea de pe terasa casei a gresiei cu una impermeabila peste un strat nou de smoala (cel vechi fiind mancat la apa, se vede in casa pe tavan) trebuie autorizatie si daca pentru schela ce as aduce-o in curtea casei pentru zugraveala trebuie autorizatie.
Singurul lucru ce s-ar dori sa facem nou ar fi montarea unui burlan la celalalt colt al casei fara alte modificari la acoperis.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:56, 5 Iulie 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru imbunatatirile mentionate, nu este necesara autorizatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copertina balcon ultimul etaj andapopa andapopa apartamentul meu e situat la ultimul etaj si am balcon deschis.In timp,desi la pardoseala balconului meu nu se vede nimic,vecinul de la etajul inferior-are tot ... (vezi toată discuția)
Este necesara autorizatia de constructie pentru renovare casa paianta( lemn+caramida)? EvelyneEve EvelyneEve Doresc sa renovez locuinta primita mostenire care este construita din paianta( lemn+caramida) , fundatie piatra, grinzi lemn. As dori sa stiu daca pentru acest ... (vezi toată discuția)
Reparatie burlan alex_2 alex_2 Buna ziua. Stau intr-un bloc din sect 2, nu este monument istoric sau alt statut special, dar aproape tot S2 este zona protejata, inclusiv blocul. Avem o ... (vezi toată discuția)