Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati. La parterul bloculu unde locuiesc s-a deschis un magazin alimentar. Avem perete comun cu toata locuinta. In peretele comun este fixata o scara de lemn care la orice miscare scartie continuu. La rugamintea mea de citeva luni sa faca ceva pentru ca eu si copilul meu suntem treziti si la ora 12 noaptea din cauza scartiitului si a pasilor de pe scari ,am primit un raspuns precum ca la farmacie se vand dopuri pentru urechi . Toate asea spue cu zambetul pe fata. Am ajuns sa beau calmante! Plus la 5 m de geamurile locuintei se depoziteaza gunoiul care aduce un miros urat, sobolani si oameni ai strazii. Spuneti-mi va rog daca au dreptul sa puna scara de lemn fixata in perete si cum functioneaza fara semnatura vecinilor si a mea care avem perete comun cu ei. Multumesc frumos!
Pentru activitate peste program puteti sesiza oficial serviciul specializat din primarie
Pentru solutionare neajunsuri cu scara care scartiie,notificati oficial reprezentantii unitatii comerciale,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta