avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiu comercial perete comun cu locuinta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiu comercial perete comun cu locuinta

Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati. La parterul bloculu unde locuiesc s-a deschis un magazin alimentar. Avem perete comun cu toata locuinta. In peretele comun este fixata o scara de lemn care la orice miscare scartie continuu. La rugamintea mea de citeva luni sa faca ceva pentru ca eu si copilul meu suntem treziti si la ora 12 noaptea din cauza scartiitului si a pasilor de pe scari ,am primit un raspuns precum ca la farmacie se vand dopuri pentru urechi . Toate asea spue cu zambetul pe fata. Am ajuns sa beau calmante! Plus la 5 m de geamurile locuintei se depoziteaza gunoiul care aduce un miros urat, sobolani si oameni ai strazii. Spuneti-mi va rog daca au dreptul sa puna scara de lemn fixata in perete si cum functioneaza fara semnatura vecinilor si a mea care avem perete comun cu ei. Multumesc frumos!
Ultima modificare: Duminică, 5 Iulie 2015
nika83, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:55, 5 Iulie 2015
Daca spatiul comercial este prevazut in proiectul initial al constructiei nu este nevoie de acordul dvs
suntem treziti si la ora 12 noaptea din cauza scartiitului si a pasilor de pe scari ,

Ce program are magazinul cu profil alimentar ?
Este spatiu comercial cu alta intrare ,dar avem perete comun ! Programul ese de la 7 la 22-30 ,dar sta deschis si pina mai tarziu!
Pentru activitate peste program puteti sesiza oficial serviciul specializat din primarie
Pentru solutionare neajunsuri cu scara care scartiie,notificati oficial reprezentantii unitatii comerciale,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caine de apartament ce isi face nevoile in casa scarii AngryLettuce AngryLettuce Buna ziua As dori sa stiu cum pot rezolva urmatoarea problema: De foarte mult timp (aproape de cand am cumparat apartamentul) am observat pete pe pereti si ... (vezi toată discuția)
Se poate renunta la ghena de gunoi ? cetateandezamagit cetateandezamagit Intr-o intrebare anterioara am aratat ca subsolul blocului este deschis cu luminatoare la fiecare scara, iar tubulatura ghenelor de pe fiecare scara se varsa ... (vezi toată discuția)
Cafenea in bloc de locuinte Luca23 Luca23 Buna ziua. In blocul unde locuiesc, la parterul acestuia s-a deschis de la începutul dării in folosință o cafenea. Aceasta cafenea a primit acord semnat de ... (vezi toată discuția)