Buna ziua, am o intrebare : una dintre matusile mele a umblat pe la arhive ca sa scoata 4 hectare si jumate de pamant din partea buncilor materni si paterni si ia dat toate hartiile fratelui ( ei fiind 4 urmasi) deoarece ea trecea printr-un divort si nu vroia sa se imparta si cu sotul, iar una dintre surori era departe si cealanta avea niste probleme personale. Sa grabit cu acele acte deoarece trebuiau depuse pana la o data anume cat era valabila legea, fratele luand hartiile a trecut cele 4 hectare si jumate de pamant pe numele lui, anual a luat grau de la stat fara sa il imparta cu celalante 3 surori, apoi a vandut tot pamantul fara sa le dea nimic surorilor.Intrebarea este : acest pamant nu trebuia sa le revina si restul fratilor o data ce nimeni nu a renuntat la el scris ? si cum l-a putut vinde fara cei 3 frati ?
In situatia expusa acel pamant trebuia sa se imparta la toti cei 4 mostenitori. Mi se pare cam imposibil sa vanda acel teren cu acte in regula, el nefiind proprietar, ci doar avand o cota din acel teren. Puteti sa explicati situatia mai bine? A fost facuta vreo succesiune? etc.
Mostenire
florisandu2003
Sora mea a fost infiata de bunica pe linie paterna in anul 1987 , primind de la aceasta o magazie si 250 metri pamant langa casa. La decesul bunicii in 1989, ... (vezi toată discuția)