avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Salarii compensatorii,venit de completare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Salarii compensatorii,venit de completare

Buna ziua.Aş dori să stiu dacă venitul de completare (Ordonanţa 36=24 luni) poate fi primit lunar prin Poşta Română(gen pensie sau alocatie)?
Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 5 Iulie 2015
Venitul de completare poate fi achitat prin mandat postal sau prin virament bancar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modalitati de plata a pensiei alimentare maveryck maveryck imi este necesar un act lla mina (ce chitante se admit in mod lgal).viramentulbancar eadmis in instanta? (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copii dcorodan dcorodan Buna ziua, Sunt casatorita si am un copil de 14 ani care frecventeaza o scoala din Romania.Toti trei locuim si lucram in Romania fara intrerupere ... (vezi toată discuția)
Executare silita si mandat postal AndreaSera AndreaSera Executare silita si Mandat Postal Va rog sa ma ajutati in a clarifica aceasta situatie : doresc sa reziliez contractul meu de asigurare viata, si valoarea ... (vezi toată discuția)