avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reducere salariu fara reducerea timpului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reducere salariu fara reducerea timpului de munca

buna ziua,

lucrez la o societate comerciala si de curand am fost anuntati ca ni se va reduce salariul (negociat, inscris in cartea de munca si in contract ) cu 25 % pe o perioada de 6 luni (din considerente economice ) dar fara reducerea timpului de munca la 6 ore pe zi sau 30 ore/saptamana.
daca ajuta informatia, nu am cunostinta sa existe vreun contract colectiv de munca la nivel de societate.
este legala masura pe care angajatorul vrea sa o aplice?

multumesc
Cel mai recent răspuns: vizitator curios , utilizator 15:46, 7 Iulie 2009
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere timp de lucru mihaela71 mihaela71 Avand in vedre nivelul scazut de vanzari care in acest sezon se datoreaza si profilului de activitate-comercializez articole sportive,nu as vrea sa renunt la ... (vezi toată discuția)
Reducere activitate unitate dghterjud dghterjud Buna, Am nevoie si eu de cateva informatii. Lucrez la o companie care doreste sa aplice, ca masura de reducere a costurilor, o reducere a programului de ... (vezi toată discuția)
Scadere temporara de salariu MCHI MCHI buna seara problema mea este urmatoarea: sunt cercetator gradul I in cadrul unui institut de cercetari din Bucuresti; de mai bine de un an institutul are o ... (vezi toată discuția)