avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare silita magazin
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare silita magazin

Bună ziua. Sunt titular al unei Întreprinderi Individuale, și doresc să-mi fac un chioșc alimentar. Am un credit de nevoi personale preluat de către un recuperator, iar întrebarea mea este dacă acesta (recuperatorul) poate să-mi execute magazinul sau/și marfa. Mulțumesc și vă stau la dispoziție cu eventuale informații suplimentare.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 14:41, 7 Iulie 2015
Daca veti infnta un SRL cu domeniul de activitate vanzari-chiosc, recuperatorul poate executa partile sociale detinute in acel magazin, deci poate.
Mulțumesc pentru răspuns, dar am menționat că nu sunt SRL, ci Întreprindere Individuală.
Momentan fac intermediere în comerț, între en-gross și clientul final, consumatorul. Doresc să-mi fac chioșc - asemenea unei tarabe în piață, pentru a avea un loc fix de desfacere.

Întrebarea este așadar DACĂ recuperatorul îmi poate executa silit, cu scopul de a le vinde, marfa și/sau magazinul (construcția în sine).

Pe de altă parte, mă mai interesează DACĂ poate solicita o parte din profitul anual înregistrat, și în ce mod ar putea obține acea sumă.
Vreți să ascundeți bunurile și veniturile de la executare silită, cam așa se traduce întrebarea dvs.

Da, dacă bunurile sunt înscrise în patrimoniul de afectațiune al II.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita titular intreprindere individuala AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma cu cativa ani am luat un credit de nevoi personale pe care nu l-am putut achita.Mi-au trimis scrisoare de executare silita.In conditiile in care nu am ... (vezi toată discuția)
Datorii pe persoana fizica , executare pe intreprindere individuala ? sorinilie76 sorinilie76 Buna seara , am o datorie fata de o banca si s-a inceput executarea garantiilor ... care merge f greu ; am si o intreprindere individuala pe care lucrez , pot ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde un bun personal catre i.i, ? sd6112 sd6112 Am o nelamurire. Va rog frumos sa ma ajutati. As vrea sa vand cateva bunuri personale catre o Intreprindere Individuala? Se poate? Daca nu se pot vinde, ... (vezi toată discuția)